24 uur service! Stuur je telefoon op, laat ons hem ophalen of gewoon thuis of op kantoor laten repareren.
Langestraat 58 8281 AM
Genemuiden Nederland
Man - zat
10:00 - 18:00
0653746637 / 0384579525
info@oranjetelecom.nl

Diensten

Wij repareren alle soorten telefoons in omgeving van , Genemuiden, Zwolle, Zwartsluis, Kampen.

Glas vervangen

Touchscreen vervangen

Scherm vervangen

Software problemen

Waterschade aan uw telefoon

Glas vervangen van uw telefoon

Het gebeurd nog al eens dat u uw telefoon laat vallen en er een barst in het scherm komt. Bij veel van de nieuwere type telefoons is het mogelijk om alleen het glas te vervangen. Uw scherm werkt nog goed alleen er zitten barsten in het glas. Wacht dan niet langer en laat uw telefoon repareren voordat het erger word. Het vervangen van het glas gebeurd op proffesionele wijze met een nieuwe uv laag aan de binnenkant. Dit voorkomt irritatie door licht inval en stof achter het scherm. De stevighed van uw scherm is ook weer als voorheen. De reparatie is in veel gevallen niet duur en is vaak klaar terwijl u wacht, Vraag snel een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen doen.

Touchscreen vervangen van uw telefoon.

Werkt uw touchscreen niet meer of doet hij het niet meer zoals voorheen? Loop dan geen onnodige irritaties op en laat hem vervangen. U kunt dan weer optimaal genieten van uw telefoon.

De reparatie is vaak niet duur en klaar terwijl u wacht. Er zijn wel gevallen wat nogal wat tijd in beslag neemt maar uw telefoon is altijd de volgende dag weer gerepareerd en kan weer opgehaald worden.

Wij gebruiken kwaliteit producten en doen er alles aan om uw telefoon weer helemaal goed en stofdicht af te leveren. mocht er na verloop van tijd toch stof achter het beeldscherm komen dan kunt u het kosteloos door ons weer laten verhelpen.

Vraag daarom nu een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Compleet scherm vervangen van uw telefoon.

Heeft u geen beeld meer door een ongelukkige val van uw telefoon of door ouderdom? Laat uw telefoon dan niet liggen voor wat het is maar laat uw kapotte scherm repareren en breng er weer nieuw leven in. Wij streven er naar om de prijs zo laag mogelijk te houden maar toch een kwalitatief goed product te leveren. Soms is het LCD scherm nog wel in goede staat en is er wat anders aan de hand. Wij kunnen dit kosteloos voor u nakijken voordat er onderdelen worden vervangen. Vraag dus snel een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Software problemen met uw telefoon.

Na een tijdje de telefoon gebruikt te hebben gebeurd het wel eens dat de software problemen gaat geven. De mobiel loopt steeds vast, u krijgt steeds foutmeldingen of de telefoon begint traag te worden. Dit zijn dingen die verholpen kunnen worden. We kunnen uw telefoon weer helemaal terug brengen naar de staat toen u hem voor het eerst in handen had. Wel met behoud van uw belangrijke gegevens en telefoonnummers natuurlijk. We kunnen ook bijna alle telefoons simlock-vrij maken. Via de aanbieder of op een andere manier. Een telefoon rooten en voorzien van een nieuwe rom is ook geen probleem. Zo kunt u weer meedraaien met de nieuwste android versie. Zelfs wanner dit normaal gesproken niet meer ondersteund word voor uw mobiel.

Waterschade aan uw telefoon.

Het gebeurt nog al eens dat een telefoon valt, en dan juist op een plek waar water is. Je kunt nog zo voorzichtig zijn maar het overkomt bijna iedereen wel eens. Gelukkig is in veel van de gevallen dit weer goed te krijgen. Probeer uw telefoon in ieder geval niet meer aan te zetten om verdere problemen met kortsluiting te krijgen. Wij zullen uw telefoon vakkundig uit ekaar halen. Alle onderdelen worden nagekeken en schoongemaakt in een ultrasoon bad. Daarna zullen we de aansluiting controleren op corrosie en aangetaste delen voorzien van een nieuwe laag soldering. Onderdelen die niet meer te repareren zijn zullen we moeten vervangen. Dit zijn bijvoorbeeld het LCD scherm of luidsprekers. Vraag dus een reparatie aan en kijk wat wij voor u kunnen doen.

Wat doen wij

Is uw smartphone stuk en heeft u geen tijd of mogelijkheid om de deur uit te gaan? Geen probleem, wij repareren uw telefoon bij u op locatie! Komt u uit Genemuiden of omgeving dan komen wij gratis naar toe.

Gsm toestel of tablet kapot en wilt u uw telefoon, gsm laten maken in Genemuiden, Zwolle? Bel ons op 06-53746637 of kom langs op ons servicepunt Langestraat 58 in Genemuiden.
Mits het niet te druk is kunt u wachten op uw Smartphone, Tablet reparatie. Wij repareren alle soorten telefoons in omgeving van , Genemuiden, Zwolle, Zwartsluis, Kampen.

Inkoop-verkoop-terugkoop-inruil tot garatie van uw telefoon, bij ons kunt u voor alles terecht.

Wij streven naar beste service en kwaliteit te leveren tegen een laag tarief en klanten tevreden te houden.

De reparatie van uw iPhone, iPad, iPod, Smartphone , gsm of tablet wordt met hoogste concentratie en beste voorzorgsmaatregel uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud van o.a. Apple, Samsung, HTC, Sony, Huawei, Nokia, LG, BlackBerry, One Plus One. Wij repararen ook andere merken Smartphones, toestellen en telefoons. Staat uw Merk telefoon er niet tussen en u wilt uw smartphone, toestel, gsm of telefoon laten maken?

Neem dan gerust contact op met ons.

Onze service

Neem dan gerust contact op met ons. Wij voeren de reparaties uit terwijl u wacht. Na elke reparatie geven wij bovendien een garantie van drie maanden op de vervangen onderdelen. U kunt zowel met als zonder een afspraak bij ons terecht.

  • Drie maanden garantie
  • Niet goed geld terug
  • Klaar in 30 minuten
  • Data blijft vertrouwelijk en op toestel!
  • Beste kwaliteit onderdelen