24 uur service! Stuur je telefoon op, laat ons hem ophalen of gewoon thuis of op kantoor laten repareren.
Langestraat 58 8281 AM
Genemuiden Nederland
Man - zat
10:00 - 18:00
0653746637 / 0384579525
info@oranjetelecom.nl

Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor
Wie zijn wij

Wij zijn een jonge team van telefoon techneuten. Met veel ervaring in het repareren van alle soorten Smartphones en Tablets.
Wij beschikken over beste apparatuur en werken samen met betrouwbare leveranciers. Wij als jonge ondernemers hebben nog genoeg ideeƫn en ambities voor de toekomst, graag overtuigen wij u van onze kunde!

5 jaar ervaring

Met al meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van Samrtphones en Tablets repareren wij graag uw kapotte apparaat Wij geloven in goede service en beste kwaliteit Oranjetelecom is gespecialiseerd in smartphone, samsung, iPhone en tablet reparaties.

Originele OEM-onderdelen

Wij gebruiken uitsluitend originele OEM-onderdelen. Dit zijn onderdelen die uit de originele fabrieken komen met hoge kwaliteit. Veel reparatiebedrijven gebruiken niet originele onderdelen, die van lagere kwaliteit zijn.

Betrouwbaar en professioneel

U krijgt bij elke reparatie een factuur van ons. Wij vinden het belangrijk om onze klanten eerlijk te behandelen. Met deze factuur kunt u terecht bij uw huidige verzekeraar of u kunt uw factuur gebruiken voor uw persoonlijke of zakelijke administratie. Deze factuur is tevens u bewijs voor reparatie.

Touchscreen vervangen van uw telefoon.

Werkt uw touchscreen niet meer of doet hij het niet meer zoals voorheen? Loop dan geen onnodige irritaties op en laat hem vervangen. U kunt dan weer optimaal genieten van uw telefoon.
De reparatie is vaak niet duur en klaar terwijl u wacht. Er zijn wel gevallen wat nogal wat tijd in beslag neemt maar uw telefoon is altijd de volgende dag weer gerepareerd en kan weer opgehaald worden.
Wij gebruiken kwaliteit producten en doen er alles aan om uw telefoon weer helemaal goed en stofdicht af te leveren. mocht er na verloop van tijd toch stof achter het beeldscherm komen dan kunt u het kosteloos door ons weer laten verhelpen.
Vraag daarom nu een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.