24 uur service! Stuur je telefoon op, laat ons hem ophalen of gewoon thuis of op kantoor laten repareren.
Langestraat 58 8281 AM
Genemuiden Nederland
Man - zat
10:00 - 18:00
0653746637 / 0384579525
info@oranjetelecom.nl

Werkwijze

U kunt bij ons met of zonder afspraak terecht.

Werkwijze

In de meeste gevallen is de reparatie binnen een half uur klaar, dit komt omdat wij 90% van alle onderdelen op voorraad hebben.

Wij werken alleen met originele onderdelen tenzij anders vermeld bij het product.

1 voorbeeld: Voor de Apple iPhone 4/s hebben wij 2 types met beeldschermen, origineel en een AAA+ kopie, deze kopie betreft een origineel LCD display en touchscreen enkel het glas is niet origineel. Dit glas is niet bewerkt met een coating zoals Apple deze bewerkt. Wij raden altijd aan een origineel onderdeel te gebruiken voor een reparatie.

Touchscreen Is je beeldscherm stuk? Wil je je touchscreen laten vervangen? wij helpen u graag mee met een Origineel, OEM of LCD touchscreen. Is je smartphone gevallen en de achterkant van je smartphone kapot? Laadt je telefoon niet meer op en is daardoor de batterij aan vervanging toe? Is door een barst in je beeldscherm ook de achtergrond verlichting kapot? Laat je telefoon of tablet door ons repareren. Dan heb je snel weer plezier van je mobiele apparaat!
Toestelonderzoek Is je telefoon nat geworden? Bezoek ons voor een waterschade onderzoek voor je smartphone of tablet. Dan weet je zeker dat je mobiele apparaat goed wordt onderzocht.
Knoppen Druk je op een knop, maar gebeurt er niets? Heel vervelend. Wij zorgen ervoor dat de knoppen, zoals de homeknop, powerknop of volumeknop vakkundig worden vervangen.
Camera en speakers Foto’s maken met je mobiel of tablet, je kan niet zonder! Bij een kapotte camera zowel voor als achter kun je bij ons terecht. Wij vervangen je camera. Is je speaker of de aansluiting van je hoofdtelefoon stuk? Wil je je microfoon laten repareren? Wij staan klaar voor je!
Netwerk en WI-FI Werkt je Wi-Fi niet op je smartphone? Heb je een netwerk reparatie nodig? Is je telefoon toe aan nieuwe software updates? Voor de reparatie van je moederbord of een nieuwe simlezer ben je bij ons ben je op het juiste adres. Maak een afspraak of bezoek direct onze winkel met werkplaats in Genemuiden, Langestraat 58